Český rozhlas Jazz má nový web, následuje Vltavu

26. květen 2017

Program stanice akcentuje současnou evropskou a českou produkci. Poskytuje přidanou hodnotu výrazným jazzovým fanouškům, kterým nedostačuje hudební nabídka ostatních stanic.

Český rozhlas Jazz, jediná stanice na našem trhu, která se věnuje výhradně milovníkům tohoto hudebního žánru, spustila novou podobu své on-line prezentace. Inovovaný webový portál je dostupný na adrese https://jazz.rozhlas.cz/. Mezi jeho pozitiva patří především jednoduchost a přehlednost. Nový web zároveň působí vzdušným dojmem a nezahlcuje návštěvníky zbytečnými informacemi.

Jazzová stanice Českého rozhlasu je po celoplošné Vltavě druhým okruhem, který se dočkal nové webové prezentace. V následujících měsících na ni budou přecházet postupně všechny programy veřejnoprávního média. Program stanice akcentuje současnou evropskou a českou produkci. Poskytuje přidanou hodnotu výrazným jazzovým fanouškům, kterým nedostačuje hudební nabídka ostatních stanic Českého rozhlasu. Zájemci mohou tuto stanici naladit „vzduchem“ například v DAB+ multiplexu z vysílače Praha – Žižkov na kanálu 12C.

Nová podoba webu stanice ČRo Jazz

Nová podoba webu stanice ČRo Jazz.

Původní podoba webu stanice ČRo Jazz

Původní podoba webu stanice ČRo Jazz.

autor: lukpo
Spustit audio