Český rozhlas Zlín brzy v nabídce kabelové televize UPC

7. listopad 2017

V nabídce firmy jsou k dispozici nejen rozhlasové stanice od nás, ale například také ze Slovenska, Rakouska nebo Nizozemska.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, bude opět nabízet svým zákazníkům kompletní portfolio stanic Českého rozhlasu. V jeho nabídce se tak v horizontu několika týdnů objeví i nové regionální studio ČRo Zlín. Webu Digitální rádio to potvrdil mluvčí operátora Jaroslav Kolár. Český rozhlas Zlín se objeví v síti UPC od prosince a umístěn bude na programovou pozici 324. Na čísle 325 budou moci zájemci najít stanici ČRo Retro.

Operátor UPC nabízí své stanice na oficiálních boxech Horizon v pořadí za televizními programy. Kromě okruhů Českého rozhlasu je zde k dispozici také řada privátních vysílatelů. V případě příjmu kabelové televize prostřednictvím CI modulu je možné seřadit si programy ve vlastním set-top-boxu podle osobních preferencí, editaci umožňují také vybrané televizory. V nabídce kabelového operátora UPC je také šířeno několik zahraničních stanic, například rakouské Hitradio Ö3, slovenské stanice Best FM a Antena Rock nebo nizozemské RTL Radio.

autor: lukpo
Spustit audio