Francie se dočkala informačního webu pro digitální rádio, logo si vypůjčil z Německa

14. březen 2018

Návštěvník se může dozvědět potřebné informace buďto v kategorii „DAB+ podle města“, případně „DAB+ podle oblasti“. Užitečná je i záložka „DAB+ kalendář“.

Francie má nový webový portál, který se věnuje výhradně informacím o digitálním rádiu DAB+. Na první pohled na portálu zaujme jeho logo, které si provozovatel stránek vypůjčil z Německa. Tento identifikátor je používán v rámci známé informační kampaně „Mehr Radio“ (Více rádia). Stránka funguje na snadno zapamatovatelné adrese https://www.dabplus.fr/. K dispozici je zde například i feed ze sociální sítě věnovaný digitálnímu rádiu DAB+.

Webový portál je přínosný zejména pro ty návštěvníky, kteří se chtějí rychle zorientovat v problematice digitálního rozhlasu ve Francii. Návštěvník se může dozvědět potřebné informace buďto v kategorii „DAB+ podle města“, případně „DAB+ podle oblasti“. Užitečná je i záložka „DAB+ kalendář“, kde je mapa Francie rozdělená na jednotlivé regiony a barvy zde označují, jak se bude technologie v následujících měsících a letech rozšiřovat, a to včetně jednotlivých multiplexů. Provozovatel nového portálu stojí také za webovými stránkami https://www.radiodigi.fr/.

autor: lukpo
Spustit audio