Máte rádi jazz? Nalaďte si hudební ceny Echo Jazz na digitálním okruhu NDR Blue

24. květen 2016

Svůj digitální okruh zaměřený na tento žánr má i Český rozhlas. Stanici ČRo Jazz mohou zájemci naladit prostřednictvím experimentálního multiplexu Českých Radiokomunikací.

Severoněmecký veřejnoprávní rozhlas přinese na svém okruhu NDR Blue ve čtvrtek 26. května přímý přenos z předávání hudebních cen Echo Jazz, a to v čase 20.00 až 23.00. Stanice je k dispozici v rámci digitální distribuci. Zatímco k signálu DAB+ rádia NDR se zájemci z České republiky nedostanou, mohou vyzkoušet bezproblémový poslech prostřednictvím satelitní pozice 19,2 stupně východně (družice Astra), případně na internetu na adrese www.ndr.de. Bližší informace mohou najít zájemci zde.

Svůj digitální okruh zaměřený na tento žánr má i Český rozhlas. Stanici ČRo Jazz mohou zájemci naladit prostřednictvím experimentálního multiplexu Českých Radiokomunikací na kanálu 12C, a to z vysílače Praha – Žižkov. Vyzářený výkon stanoviště je 20 kW a kromě bezproblémového příjmu na území hlavního města je k dispozici (nejen) ve středních Čechách. I Český rozhlas Jazz můžete poslouchat na internetu. K dispozici ho mají vybraní operátoři také ve svých kabelových rozvodech.

autor: lukpo
Spustit audio