Nabídku digitálního rozhlasu ve Vídni rozšíří stanice věnovaná swingu, jazzu a latině

11. srpen 2016

Za okruhem bude stát společnost Rewe International, která se podílí i na výrobě hudebního doprovodu v řetězcích Billa pro Českou republiku a Slovensko.

Nabídka digitálního rozhlasového vysílání DAB+ se rozšíří o Radio Big City Live, jehož obsah bude věnován swingu, jazzu, latinskoamerickým rytmům a žánru chill out. Informuje o tom web Radio Woche. Čtyřiadvacetihodinová stanice chystá také speciální vysílání, které bude zaměřené například na léto (Summer Sound), případně vánoční muziku. Provozovatelem okruhu by měla být společnost REWE International AG, která stojí taktéž za značkou Radio Max (web).

Nová stanice by měla být k dispozici v režimu 24/7, tedy čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Má jít o čistě hudební program bez mluveného slova, který bude obsahovat pouze rozhlasové znělky (jingly). Stanice má být primárně určena publiku ve věku od 35 do 59 let, ale provozovatel se nevyhýba pochopitelně ani možnosti, že by si ji naladili mladší posluchači. Radio Max působí prostřednictvím svých programů šitých na míru například v Rakousku, Německu, Itálii, Chorvatsku nebo na Ukrajině. Hudbu a reklamu zajišťuje i pro řetězce Billa v České republice a na Slovensku.

autor: lukpo
Spustit audio