Nalaďte si Radiožurnál – Olympijský speciál v multiplexu ČRo DAB+

5. únor 2018

AKTUALIZOVÁNO 8:58 - Programovou pozici označenou na displejích digitálních rádií jako „R-ZURNAL OH test“ je možné naladit z vysílačů Žižkov, Radeč, Hády a Hošťálkovice.

V pondělí 5. února od 10.00 bude podle plánu zařazena do rozhlasového multiplexu ČRo DAB+ programová pozice pro Radiožurnál – Olympijský speciál. Stanici bude možné v ostrém provozu naladit od pátku 9. února 12 hodin. Stávající vysílání má pouze připravit diváky na speciální program s dostatečným předstihem. DAB+ přijímač buďto zařadí stanici sám, případně je ho nutné znovu naladit.

Programovou pozici označenou na displejích digitálních rádií jako „R-ZURNAL OH test“ bude možné naladit z vysílačů Žižkov, Radeč, Hády a Hošťálkovice, tedy v Praze, Plzni, Brně, Ostravě a širokém okolí těchto měst. Radiožurnál – Olympijský speciál bude vysílat také speciální slideshow – doplňkový servis pro DAB+ přijímače s barevným displejem. Aktuálně sem bude zařazeno například logo OH s informací, že Český rozhlas je oficiálním vysílatelem her, případně další grafika. Zařazení programu přinese i úpravu datových toků v multiplexu.

autor: lukpo
Spustit audio