Německá digitální stanice Lulu.fm pro LGBT komunitu spouští pět tematických kanálů

26. duben 2018

Na své si mají přijít milovníci taneční hudby a mimo jiné i hitů z osmdesátých let. Svůj speciální kanál má pěvecká soutěž Eurovision Song Contest.

Projekt německé digitální stanice Lulu.fm, který úspěšně pronikl mezi LGBT komunitu hlavně díky technologii DAB+, spouští pět nových tematických programů v rámci projektu „Lulu Lalla“. Na rozdíl od hlavního kanálu Lulu.fm je možné tyto okruhy najít pouze na internetu, a to buďto prostřednictvím on-line přehrávače, případně mobilní aplikace v App Store a Google Play. Nové stanice nesou označení Lulu GOLD, Lulu ESC, Lulu 80XL, Lulu LOFT a Lulu CLUB.

A čemu se budou jednotlivé tematické programy věnovat? Lulu GOLD nabídne největší disco hity a také rarity z období od 70. let minulého století, které souvisí také s legendárním klubem Studio 54. Pro milovníky pěvecké soutěže Eurovision Song Contest (Eurovize) si provozovatel Lulu.fm připravil Lulu ESC. Stream pokryje všechny známé hity za dobu 60 let existence Eurovize. Lulu 80XL nabídne rozšířené verze nebo remixy hitů z osmdesátých let. Lulu LOFT se zaměří na žánry deep house a vocal deep house. Lulu CLUB nabídne sety residentních DJ’s.

autor: lukpo
Spustit audio