Německé planet radio má novou digitální stanici s hity 90. let a období 2000’s

17. únor 2017

Repertoár stanice je skutečně široký. Ve vysílání zazní například skladby od interpretů, jako jsou N’Sync, Britney Spears, Eminem, Daft Punk nebo P Diddy.

Německá rozhlasová stanice planet radio vysílající na tamním trhu mimo jiné prostřednictvím technologie DAB+ a dalších digitálních kanálů spustila před několika týdny tematický rozhlasový stream planet radio oldschool. Jak již z názvu stanice vyplývá, zaměřuje se na starší hity. V tomto případě jde konkrétně o skladby, které byly populární v devadesátých letech a v období od roku 2000 do roku 2009 označovaném jako 2000’s.

Repertoár stanice je skutečně široký. Ve vysílání zazní například skladby od interpretů, jako jsou N’Sync, Britney Spears, Eminem, Daft Punk nebo P Diddy. Jedná se zejména o období, v němž ještě nebyl příliš populární Facebook, hitem byl Gameboy a místo streamované hudby letěly MP3 přehrávače, případně ještě discmany. planet radio oldschool je pátým tematickým streamem planet radia po „itunes hot 40“ (aktuální žebříček hitů), „the club“ (Black, Mashup, House, Electro), „nightwax” (elektronická hudba) a „black beats“ (Hip-Hop a R’n’B). Zájemci je mohou všechny pohromadě najít na tomto odkazu.

autor: lukpo
Spustit audio