Německé stanice pokračují v digitální ofenzívě i na webu, Hitradio FFH má čtyři nové streamy

15. listopad 2017

Mezi novými programy nechybí ani ten zaměřený na letní hity. Prázdninovou atmosféru má posluchačům navodit kteroukoliv část roku.

Digitální rozhlas v Německu hraje čím dál tím větší roli nejen na poli DAB+ (pozemního rádia), ale také internetu. Rozhlasové domy tak leckdy obě technologie kombinují a využívají je v rámci své komunikace. Německá stanice Hitradio FFH uvedla před necelým měsícem hned čtyři nové internetové streamy. Jedná se konkrétně o „FFH Acoustic Hits“, „FFH Workout“, „FFH Deutsch pur“ a „FFH Summer-Feeling“. Přehled všech webových streamů FFH je k dispozici zde.

Určitým překvapením ze strany rozhlasového domu může být po skončení letních prázdnin stream „FFH Summer-Feeling“. Jde ale o záměr. Díky této stanici si mohou posluchači navodit atmosféru letních prázdnin i v průběhu šedivého podzimu nebo mrazivé zimy. Stream „FFH Workout“ je určen všem, kteří potřebují hudební doprovod vhodný pro pracovní rytmus, případně sport. „FFTH Deutsch pur“, jak již název nepovídá, přináší aktuální i klasické německé hity. „FFH Acoustic Hits“ jsou určené pro zvolnění a klidnější tempo.

autor: lukpo
Spustit audio