Nový DAB+ přijímač Albrecht opět sází na dřevěnou kostru, dominuje mu tlačítko hlasitosti

9. listopad 2017

Albrecht DR 871 je stolním DAB+ přijímačem nižší kategorie. Umožňuje tedy poslech rozhlasových stanic ve III. pásmu i na velmi krátkých vlnách, ale chybí mu internet.

Známý německý výrobce Alan Electronics, který stojí za značkou DAB+ přijímačů Albrecht, uvádí po čtvrt roce konečně novou produktovou novinku. Albrecht DR 871 opět sází zejména na zasazení do dřeva, což mu má přinést, jak sám výrobce uvádí, věrnou a kvalitní zvukovou reprodukci. Standardem jsou ovládací knoflíky vyrobené z hliníku. Přednímu panelu dominuje kromě barevného displeje pro doplňkové informace i nepřehlédnutelné kolečko hlasitosti.

Albrecht DR 871 je stolním DAB+ přijímačem nižší kategorie. Umožňuje tedy poslech rozhlasových stanic ve III. pásmu i na velmi krátkých vlnách (VKV/FM), nedisponuje ale například možností přehrávání internetových rádií, případně médií uložených v rámci domácí sítě. Dálkový ovladač jako součást balení je pochopitelně samozřejmostí. Díky vstupu AUX-IN je možné média přehrávat alespoň z mobilních zařízení – chytrých telefonů, případně MP3. Albrecht DR 871 podporuje možnost připojení externích reproduktorů.

autor: lukpo
Spustit audio