Odstartuje „nový“ portál dabplus.de, bude součástí kampaně na podporu DAB+

21. duben 2017

Grafické zpracování zapojilo do kampaně stanice B5 Aktuell, SWR 1 nebo NDR Kultur. Všechny tyto programy už je možné v současné době poslouchat digitálně.

Německý portál Digitalradio.de věnovaný digitálnímu rozhlasovému vysílání DAB+ skončí. Od května ho nahradí web na nové doméně dabplus.de. Půjde o součást startu masivní kampaně na propagaci této technologie, která bude prostupovat napříč všema mediatypy – rozhlasovým a televizním vysíláním, on-linem, tištěnými médii a podobně. Hlavním iniciátorem kampaně je německý veřejnoprávní rozhlas ARD.

Kampaň sice začne až za několik týdnů, nicméně už v tuto chvíli jsou k dispozici první grafické náhledy, jak by měla vypadat. Jejich podobu zveřejnil web RadioWoche. Grafické zpracování zapojilo do kampaně stanice B5 Aktuell, SWR 1 nebo NDR Kultur. Všechny tyto programy už je možné v současné době poslouchat digitálně. Kampaň bude doprovázet již představené logo „DAB+ Mehr radio“. O změnách a novinkách v německém digitálním rozhlasovém vysílání bude naše redakce čtenáře postupně informovat.

autor: lukpo
Spustit audio