Pioneer NC-50DAB: All-in-one řešení digitální domácnosti pro náročné uživatele

21. únor 2017

Po uvedení multimediálního zařízení počítá výrobce ještě s dalšími inovacemi v rámci aktualizace firemního softwaru. Možnost připojení venkovní antény je samozřejmostí.

Produktová novinka společnosti Pioneer s označení NC-50DAB představuje řešení digitální domácnosti pro nejnáročnější uživatele. Kromě digitálního rádia DAB/DAB+, v rámci něhož je možné nechat si zobrazovat doplňkové informace (slideshow) na předním barevném displeji, disponuje mimo jiné i funkcemi Bluetooth, Google Cast, Airplay a také vestavěnou duální wifi. Na tuneru si je možné přehrávat také CD. Pioneer označuje produktovou novinku multimediálním centrem bez kompromisů.

Soubory je možné přehrávat jak z pevného disku, tak v rámci externího úložiště. Využít můžete například i funkce DLNA v případě, že hudbu přehráváte například ze svého NAS serveru. Kromě obvyklé hudební streamingové služby Spotify jsou podporovány i Deezer a Tidal. V kombinaci s nekomprimovanou hudbou ve formátu FLAC pak může v rámci prémiového předplatného získat uživatel mimořádný zážitek. Po uvedení multimediálního zařízení počítá výrobce ještě s dalšími inovacemi v rámci aktualizace firemního softwaru. Pro DAB/DAB+ příjem je možné šroubovacím konektorem připojit venkovní anténu pro Band III.

autor: lukpo
Spustit audio