Pioneer představil nová DAB autorádia, můžete si nastavit barvu podsvícení

13. prosinec 2016

Na výběr je třinácti, případně osmipásmový ekvalizér, předprogramované efekty, případně rozdělení zvuku na více výstupu a jejich následná oddělená konfigurace.

Japonská společnost Pioneer uvedla v uplynulých týdnech na trh nová autorádia pro sezónu 2016/2017. Některé z nich mají pochopitelně i možnost příjmu pozemního digitálního standardu DAB+. Informoval o nich polský web Auto Swiat. Z tohoto pohledu jsou zajímavé zejména modely DEH-4900DAB a MVH-290DAB. Kromě DAB+ umožňují tyto přijímače i funkci zpětného poslechu v případě, že některá část vysílání vám unikla.

Pioneer je tradičně vybaven rozsáhlou možností nastavení zvuku. Na výběr je třinácti, případně osmipásmový ekvalizér, předprogramované efekty, případně rozdělení zvuku na více výstupu a jejich následná oddělená konfigurace. Nová autorádia Pioneer umožňují také ovládání hudební služby Spotify bez ohledu na to, zdali máte zaplacenou její prémiovou variantu, nebo ne. Na displeji přijímače se zobrazují klíčové informace o přehrávané skladbě, ovládání probíhá pomocí předního panelu. Pioneer podporuje komunikaci s mobilními telefony s operačními systémy Android a iOS.

autor: lukpo
Spustit audio