Po DVTV se ve službě O2TV objeví i pořady webu Playtvak.cz od Mafry

1. červen 2016

Úspěšné internetové projekty se přesouvají na velkou obrazovku v pohodlí obývacího pokoje a nacházejí si úplně nové zákazníky,“ doplnil ředitel O2TV David Duroň.

Největší český IPTV operátor, společnost O2 Czech Republic, začne nabízet své pořady prostřednictvím služby O2TV nejen pořady DVTV mediálního domu Economia, ale také konkurenční Mafry, která provozuje web Playtvak.cz. „Obsah kanálu Playtvak.cz bude na O2TV dostupný od chvíle jeho zveřejnění on-line, a to až 90 dnů. Jednotlivá videa zde budou řazena podle obvyklých parametrů typu žánru, oblíbenosti či počtu přehrání,“ konstatoval Vladimír Mužík, ředitel videoobsahu mediální skupiny MAFRA. Stejně jako DVTV bude i obsah Playtvaku dostupný jako součást O2TV Boxu v menu přijímače operátora.

„O2TV má ambici být místem, kde je k dispozici všechen zajímavý obsah, nejen ten televizní. Cesta, kterou jsme se vydali, funguje. Úspěšné internetové projekty se přesouvají na velkou obrazovku v pohodlí obývacího pokoje a nacházejí si úplně nové zákazníky,“ doplnil ředitel O2TV David Duroň. Projekt Playtvak.cz odstartoval začátkem loňského léta. Vydavatelství s ním má i další expanzivní plány. Na nedávné konferenci Digimedia 2016 zaznělo, že obsah Playtvaku, respektive pořady ze Slow TV, by se měly v průběhu léta objevit v rámci hybridního vysílání HbbTV, pravděpodobně tedy na kanálu Óčko.

autor: lukpo
Spustit audio