Program s Masarykem skončil, Rádio Retro nabídne od soboty nový obsah

23. říjen 2017

Tematický okruh je dostupný v multiplexu ČRo DAB+ z vysílače Praha – Žižkov, dále v sítích operátorů Teleko a RTI cz a také v kabelové síti společnosti UPC Česká republika.

V uplynulých dnech bylo ukončeno vysílání Rádia Retro, jehož součástí byly pořady věnované prvnímu československému prezidentovi, kterým byl Tomáš Garrigue Masaryk. Posluchači si mohli toto speciální vysílání naladit od 14. září a k dispozici byl do 21. října. Programová pozice Rádia Retro si dává nyní na několik dní pauzu. Už od státního svátku, soboty 28. října, se ale opět připomene novým programem směrovaným ke vzniku samostatného Československa.

Rádio Retro je k dispozici na webu Českého rozhlasu a v systému pozemního digitálního vysílání DAB+. Tematický okruh je dostupný v multiplexu ČRo DAB+ z vysílače Praha – Žižkov (kanál 12C, 20 kW), dále v sítích operátorů Teleko a RTI cz a také v kabelové síti společnosti UPC Česká republika. Do konce letošního roku se jeho terestrická distribuce rozšíří i do dalších koutů republiky. V úterý 24. října bude spuštěn nový DAB+ vysílač v Berouně, nejpozději 1. prosince pak nová stanoviště Plzeň – Radeč, Brno – Hády a Ostrava – Hošťálkovice.

autor: lukpo
Spustit audio