Rádio Junior Českého rozhlasu shání nového šéfredaktora

24. duben 2017

Pozice vyžaduje vysokoškolské vzdělání, všeobecný rozhled a mimo jiné také znalost programu této stanice a dalších okruhů ČRo. Praxe v médiích je vítána.

Nového šéfredaktorka, případně šéfredaktorku, začalo shánět Rádio Junior – digitální stanice Českého rozhlasu určená výhradně dětským posluchačům. Náplní práce bude řízení stanice po stránce obsahové, organizační i finanční. Šéfredarktor/ka bude zároveň zajišťovat plnění cílů stanice po stránce plánované poslechovosti tak, aby stanice splňovala nároky na obsah související s veřejnoprávní rolí Českého rozhlasu.

Rádio Junior je možné naladit digitálně prostřednictvím DAB+ multiplexu Českého rozhlasu na kanálu 12C z vysílače Praha – Žižkov, dále v sítích operátorů RTI cz a Teleko, na satelitu Astra 3B v nekódovaném režimu (pozice 23.5 stupně východně), v rámci terestrického vysílání (DVB-T multiplex 1), v kabelových sítích a také na internetu. Pozice šéfredaktora/šéfredaktorky Rádia Junior vyžaduje vysokoškolské vzdělání, všeobecný rozhled a mimo jiné také znalost programu této stanice a dalších okruhů ČRo. Praxe v médiích je vítána.

Další informace o této pracovní nabídce lze najít na webu rozhlas.jobs.cz.

autor: lukpo
Spustit audio