Rádio Junior oslaví páté narozeniny, jeho posluchači mohou být u toho

16. únor 2018

Během celého dne budete mít možnost navštívit vysílací studio Rádia Junior a podívat se blíže na práci moderátorů. Bohatý program doplní také soutěže, modelování z balónků, autogramiády a mnoho dalších aktivit.

Rádio Junior Českého rozhlasu pro vás už pět let vysílá písničky, pohádky, hry a spoustu dalších skvělých pořadů. Stanice veřejnoprávního média spoléhá výhradně na digitální distribuci, k dispozici je mimo jiné v multiplexu ČRo DAB+. Rádio Junior oslaví páté narozeniny v neděli 4. března v budově Českého rozhlasu v Praze. Připravili jsme pro vás program plný písniček, her, soutěží a zajímavých hostů.

Těšit se můžete na zpěvačku a youtuberku Naty Hrychovou. Sál roztančí Veronika Lálová s partnerem (StarDance). Robert Kučera předvede vystoupení plné triků s yoyem a nakonec děti některé z nich naučí během svého workshopu. Předškoláci si budou moci užít představení Ušounova pohádková školka plné písniček, cvičení a úkolů. Pro větší děti jsme si připravili představení o tom Jak se (NE)dělá rádio. Zpívat budou moderátoři Rádio Junior Petr Ševčík a Jana Rychterová. Program zakončí jako překvapení jedna z nejoblíbenějších českých kapel.

KDY: neděle 4. března od 10.00 do 17.30
KDE: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha

Program

10.00 - vystoupení zpěvačky a moderátorky Jany Rychterové
10.40 - Ušounova pohádková školka
11.30 - vystoupení zpěvačky a youtuberky Naty Hrychové
12.20 - Jak se (NE)dělá rádio
14.00 - vystoupení zpěváka a moderátora Péti Ševčíka
14.40 - vystoupení tanečnice Veroniky Lálové s partnerem
15.30 - vystoupení yoysty Roberta Kučery
15.50 - autogramiáda moderátorů Rádia Junior
17.00 - překvapení

autor: lukpo
Spustit audio