Rádio Retro se vrátí po roce k vánočnímu programu, nově ho nabídne více posluchačům

20. listopad 2017

Od 6. prosince si vysílání v rozhlasovém multiplexu ČRo DAB+ budou moci naladit nejen obyvatelé Prahy, Berouna a části středních Čech, ale nově také Brna, Ostravy a Plzně.

Rádio Retro, digitální stanice Českého rozhlasu, bude od středy 6. prosince vysílat opět nový program. Po roce se na jeho vlny opět vrátí vánoční obsah. Tematický blok (Ne)rozdělení, který stanice vysílala od 28. října, se závěrem minulého týdne skončil. V současné době je na programové pozici Rádia Retro umístěna známá promo smyčka, která posluchače upozorňuje na přestávku ve vysílání a připravovaný nový obsah.

Od 6. prosince si vysílání Rádia Retro v rozhlasovém multiplexu ČRo DAB+ budou moci naladit nejen obyvatelé Prahy, Berouna a části středních Čech, ale nově také Brna, Ostravy a Plzně, kam se vysílání této digitální sítě již v horizontu několika dní rozšíří. Rádio Retro nabídne nejen pohled do bohatého rozhlasového archivu, ale také žánrovou slideshow, tedy doplňkové obrázky, jak jsou jeho posluchači už standardně zvyklí. Rádio Retro je k dispozici také na webu Českého rozhlasu a v nabídce ho má i kabelový operátor UPC Česká republika.

autor: lukpo
Spustit audio