Radio Wave spustí od března projekt zaměřený na sex a intimnosti

27. únor 2017

Příběhy a zpovědi protagonistů Zhasni! zaznamenali tvůrci a tvůrkyně s výrazným autorským rukopisem a zkušeností s filmovým i rozhlasovým dokumentem.

Radio Wave Českého rozhlasu připravuje od března uvedení speciálního projektu zaměřeného na sex a intimnosti pod názvem Zhasni! Web Digitální rádio vás na něj již několikrát upozorňoval i v souvislosti s propagací podcastů. První díl si budou moci posluchači pustit již ve středu 1. března. Devítidílná podcastová série Radia Wave zavede posluchače a posluchačky od asexuality přes práh bolesti a smyslové slasti do světa BDSM.

„Podcast Zhasni! je intimním prostorem, kde se otevřeně mluví o tom, co si obvykle necháváme pro sebe, nikdo tu není za svá slova a činy souzen. Bezprostřední autentická vyprávění zachycená pouze ve zvukové podobě a uživatelsky komfortní dostupnost jednotlivých dílů napříč všemi platformami představují poprvé v České republice podcast jako svébytný mobilní audio formát tak, jak si ho oblíbilo zejména zahraniční publikum. Český rozhlas tímto pilotním projektem reaguje i na měnící se návyky mladých posluchačů,” uvedla mimo jiné šéfproducentka Kreativního HUBu Českého rozhlasu Edita Kudláčová.

Příběhy a zpovědi protagonistů Zhasni! zaznamenali tvůrci a tvůrkyně s výrazným autorským rukopisem a zkušeností s filmovým i rozhlasovým dokumentem - Tereza Nvotová, Roman Štětina, Bohdan Bláhovec, Johana Švarcová a Daniel Moravec - kteří spolupracovali se stejně osobitými sounddesignéry – Stanislavem Abrahámem, Dominikem Gajarským, studiem Needles a Martinem Ožvoldem. Výsledný tvar tak balancuje na pomezí dokumentární tvorby a zvukového experimentu. Dramaturgyní série je Brit Jensen. Poslech a přihlášení k odběru je možné na www.zhasni.cz, kde lze také najít související materiály – rozhovory, fotky, videa nebo texty od výrazných českých literátů.

autor: lukpo
Spustit audio