Radio Wave vstupuje do své druhé dekády, narozeniny oslaví v MeetFactory

2. leden 2017

Digitální okruh Českého rozhlasu je možné naladit v multiplexu DAB Praha na kanálu 12C a dále také v sítích operátorů RTI cz a Teleko.

Radio Wave, čistě digitální stanice Českého rozhlasu, kterou si denně naladí sedm tisíc lidí, vstupuje začátkem letošního roku do druhé dekády své existence. Jedenácté narozeniny oslaví tento okruh určený zejména mladým posluchačům 13. ledna v pražské MeetFactory. Hvězdou narozeninové party Radia Wave bude britský producent Danny L Harle. Vedle něj vystoupí taky veterán taneční scény DJ Zinc.

Digitální okruh Českého rozhlasu je možné naladit v multiplexu DAB Praha na kanálu 12C (vysílač Žižkov) a dále také v sítích operátorů RTI cz a Teleko. Radio Wave je k dispozici také prostřednictvím dalších kanálů – v celoplošném DVB-T multiplexu 1, na satelitu Astra 3B, pozice 23.5 stupně východně (nekódovaný režim – nevyžaduje dekódovací kartu); v rámci nabídek kabelových a IPTV operátorů a pochopitelně také na internetu. Další informace o tom, jak poslouchat digitální stanice Českého rozhlasu, najdete na našem webu.

autor: lukpo
Spustit audio