Radio Wave zavedlo několik novinek pro diváky na serveru YouTube

26. leden 2017

Digitální rozhlasová stanice oslavila před několika dny své jedenácté narozeniny, které vyvrcholily v pražském klubu MeetFactory.

Radio Wave Českého rozhlasu nabízí od tohoto týdne svým posluchačům několik novinek, které jim zpříjemní vjem z jeho vysílání. Digitální stanice určená zejména mladě smýšlejícím posluchačům zacílila inovace na ty, kteří vysílání okruhu ladí výhradně prostřednictvím serveru YouTube. Divák si může na adrese rozhl.as/WaveStudio sám zvolit, kterou část studia na rohu ulic Vinohradská a Balbínova bude sledovat. Jako novinka se zobrazuje i aktuálně hraná skladba.

Digitální rozhlasová stanice oslavila před několika dny své jedenácté narozeniny, které vyvrcholily v pražském klubu MeetFactory. Radio Wave je dostupné v řadě digitálních kanálů. Zájemci ho mohou naladit například v rozhlasových multiplex DAB Praha, RTI cz a Teleko, dále také u vybraných kabelových a IPTV operátorů, na satelitu Astra 3B v nekódovaném režimu, prostřednictvím mobilních aplikací a také klasicky přes internet. Podle měření poslechovosti Radioprojekt za období 04/2016 až 09/2016 si denně tento program naladí sedm tisíc lidí.

autor: lukpo
Spustit audio