Regina DAB Praha ladí posluchače na vyprodaný koncert Imagine Dragons

16. duben 2018

Poslední singl Next to Me, který v O2 areně na živo bez pochyby také zazní, je zařazen coby aktuální Hit týdne. Novinku je možné podpořit i v hlasování na webu.

Regina DAB Praha, hitová stanice Českého rozhlasu s fokusem na zpravodajství z území hlavního města, se v dnešním vysílání výrazněji věnuje hitům americké rockové kapely Imagine Dragons. Důvodem je skutečnost, že skupina dnes vystoupí ve vyprodané pražské O2 areně. Lístky, které černí obchodníci nabízí na různých inzertních serverech, se šplhají do astronomických částek. Vystoupení je jednou z nejočekávanějších hudebních událostí roku.

Imagine Dragons přijíždějí do Prahy v rámci turné Evolve ke stejnojmenné desce, která vyšla v loňském roce. Jak uvádí digitální stanice Českého rozhlasu na sociální síti Facebook, její posluchači se mohou těšit každou hodinu na skladby oblíbené americké rockové kapely, která u nás vystoupí již po několikáté – zájemci ji mohli u nás vidět v loňském roce například na hudebním festivalu Colours of Ostrava. Poslední singl Next to Me, který v O2 areně na živo bez pochyby také zazní, je zařazen coby aktuální Hit týdne. Novinku je možné podpořit i v hlasování na webu.

autor: lukpo
Spustit audio