Rozhlasová stanice Antenne Bayern upraví od září logo, přizpůsobí se digitálním trendům

21. srpen 2017

„Bylo pro nás důležité, aby značka a její původní odkaz zůstaly zachované,“ konstatovala Claudia Germann, vedoucí sociálních médií a manažerka rozhlasové stanice.

Nejposlouchanější bavorská rozhlasová stanice Antenne Bayern představila nové logo, které začne platit od pátku 1. září. Změna je evoluční a nikoliv revoluční. Zachován zůstává původní tvar i barvy loga, mění se pouze použité písmo. V celkovém podání působí nový identifikátor modernějším dojmem. Antenne Bayern je na území Čech dostupná z řady VKV vysílačů a pochopitelně také v rámci digitálního rozhlasu DAB+ nebo na satelitu Astra.

„Je zapotřebí, abychom v digitálním světě vytvořili ikonu pro Antenne Bayern. Přizpůsobení písma v logu je prvním krokem. Loga chceme zároveň do budoucna modernizovat,“ uvedla Ina Tenz, programová ředitelka a senior manažerka Antenne Bayern. „Bylo pro nás důležité, aby značka a její původní odkaz zůstaly zachované. S novým logem jsme položili základ pro rozvoj našeho korporátního designu,“ doplnila Claudia Germann, vedoucí sociálních médií a manažerka rozhlasové stanice Antenne Bayern.

autor: lukpo
Spustit audio