Rozšíření multiplexu ČRo DAB+ do dalších lokalit se blíží, nalaďte si plzeňské studio

1. listopad 2017

Nasazení rozhovoru s Romanem Kropáčkem není náhodné. Český rozhlas v horizontu několika týdnů, nejpozději 1. prosince, rozšíří DAB+ signál i do Plzně, Brna a Ostravy.

Český rozhlas Plzeň se bude ve svém čtvrtečním ranním vysílání věnovat digitálnímu rozhlasu DAB+. Od osmé hodiny bude hostem Vladimíra Šťovíčka provozní ředitel společnosti RTI cz Roman Kropáček, která technologii provozuje na území středních, západních a jižních Čech. Anotace pořadu „Poradíme vám“ slibuje aktuální informace ze zavádění DAB+ i rady, jak se zorientovat v aktuální nabídce digitálních rádií. Pořad má také svůj archiv.

Nasazení rozhovoru s Romanem Kropáčkem není náhodné. Český rozhlas v horizontu několika týdnů, nejpozději 1. prosince, rozšíří DAB+ signál i do Plzně, Brna a Ostravy. Vysílání digitálního rádia si tak bude moci naladit stovky tisíc nových posluchačů. Multiplex ČRo DAB+ přinese zájemcům a majitelům odpovídajících rádií kompletní programovou nabídku celoplošných stanic Českého rozhlasu, jeho digitální okruhy a také odpovídající regionální studia. Veřejnoprávní médium nabízí kromě samotného vysílání i doplňkové služby – obrazové informace (slideshow) a podobně.

autor: lukpo
Spustit audio