Schwarzwaldradio, Kultradio a Antenne Sylt spojily v DAB+ síly

23. březen 2018

„Tipy na prázdninové destinace a regionální výrobky jsou nyní v dobrých rukou,“ ujistil Andreas Enders, generální ředitel Kultradia.

Německé rozhlasové stanice Schwarzwaldradio, Kultradio a Antenne Sylt spojily síly za účelem posílení turistického ruchu. Všechny tři programy jsou dobře zavedenými značkami na poli DAB+. Kromě kvalitního hudebního výběru má posluchač dostávat také tipy z různých koutů regionů, kde stanice působí. Schwarzwaldradio se orientuje zejména na Bádensko-Württenbersko, Kultradio na Bavorsko a Antenne Sylt přináší zprávy z Hamburku.

„Cílem je, aby vás naše vysílání donutilo strávit dovolenou, případně volný čas v daném regionu. Naším programem chceme učinit vše pro to, abychom vám tyto chvíle zpříjemnili. Nechceme přinášet žádné hektické programové změny, ale výhradně pozitivní novinky,“ konstatoval Markus Knoll, generální ředitel společnosti Schwarzwaldradio. „Tipy na prázdninové destinace a regionální výrobky jsou nyní v dobrých rukou,“ ujistil Andreas Enders, generální ředitel Kultradia. Martin Kraus z Antenne Sylt věří, že spolupráce daných rozhlasových stanic bude dobrým signálem i pro zájemce z řad inzerentů.

autor: lukpo
Spustit audio