Spuštění lokálních DAB+ multiplexů v Sasku bude předcházet velká tisková konference

18. leden 2018

Do sítí míří "lulu.fm", "SecondRadio", "SchlagerPlanet Radio", "90s90s", "ROCKLAND", "mephisto 97.6", "ENERGY Sachsen", "LEIPZIG 2", "apollo radio)))", egoFM", "Absolut HOT" a řada dalších stanic.

Velká tisková konference, která se bude konat v pondělí 22. ledna, bude předcházet dlouho očekávanému spuštění lokálních DAB+ multiplexů v Sasku. Na svém webu o tom informoval tamní mediální regulátor SLM. Na tiskové konferenci budou přítomni nejen zástupci jednotlivých rozhlasových stanic, ale také SLM, kanceláře Digitalradio Deutschland, operátora Divicon Media a dalších subjektů. Spuštění nových DAB+ sítí je naplánováno v Lipsku a Freibergu.

Na které stanice se je možné těšit? Rozhodně jich nebude málo. V Lipsku půjde o "detektor.fm Wort", "lulu.fm", "SecondRadio", "SchlagerPlanet Radio", "90s90s", "ROCKLAND", "mephisto 97.6", "ENERGY Sachsen", "LEIPZIG 2", "apollo radio)))", egoFM", "Absolut HOT", MEGA 80's, "LEIPZIG EINS - 100% von hier" a "LEIPZIG BEATZZ", ve Freibergu jsou připraveny ke spuštění digitální okruhy "detektor.fm Wort", "SecondRadio", "SchlagerPlanet Radio", "90s90s", "MEGA 80's", "apollo radio)))", egoFM", "Absolut HOT", "InPulz Dein Stadtradio für Freiberg", "Radio Erzgebirge" a "ERZGEBIRGE 2".

autor: lukpo
Spustit audio