TABULKA: Od pondělí se změní rozložení datových toků v multiplexu ČRo DAB+

2. únor 2018

Český rozhlas připravuje pro Radiožurnál – Olympijský speciál i vlastní slideshow, která bude tematicky doplňovat zaměření stanice.

V souvislosti se zařazením nové, dočasné digitální stanice Radiožurnál – Olympijský speciál do rozhlasového multiplexu ČRo DAB+ dojde k avizovanému přerozdělení datových toků. Pro lepší představu připojujeme níže tabulku, v níž můžete najít podrobnosti. Ke snížení datového toku stanice Rádio Retro je možné bez problémů přistoupit z důvodu přerušení jeho vysílání. Diváci budou moci klasický program poslouchat opět až od 15. března – program „Osmičkové roky“.

Český rozhlas připravuje pro Radiožurnál – Olympijský speciál i vlastní slideshow, která bude tematicky doplňovat zaměření stanice. O její definitivní podobě vás budeme ještě v následujících dnech informovat. Český rozhlas využije tematický okruh na maximum pro propagaci digitálního vysílání DAB+ a bude na něm prezentovat možnost doplňkových služeb. Veřejnoprávní médium nyní řeší po právní stránce možnost nasazení obalů hraných singlů. Technicky jsme na tuto možnost pochopitelně připraveni.

autor: lukpo
Spustit audio