VIDEO: Radio Wave spustilo kampaň na propagaci podcastů

16. únor 2017

Součástí kampaně je masivní propagace ve vysílání, v programu i spoty jednotlivých pořadů, které mají svůj vlastní podcast.

Radio Wave, čistě digitální stanice Českého rozhlasu, kterou denně ladí osm tisíc lidí, spustila začátkem tohoto týdne propagační kampaň na poslech pořadů prostřednictvím takzvaných podcastů, tedy jejich stahování do mobilních zařízeních a poslech v offline režimu. Dnes se v rámci kampaně objevil na serveru YouTube návod, jak se posluchači k podcastům dostanou. Následovat bude řada dalších videí, v jednom z nich se objeví i populární herec Jiří Lábus.

Součástí kampaně je masivní propagace ve vysílání, v programu i spoty jednotlivých pořadů, které mají svůj vlastní podcast. Poslech pořadů offline budou propagovat i tváře mladé generace, které jsou publiku Radia Wave blízké. Úplně poprvé se v programové nabídce stanice Českého rozhlasu pro mladé a mladě smýšlející posluchače objeví původní podcast Zhasni! Speciální devítidílná série navázaná na publicistický pořad Radia Wave Kvér přináší osobitý vhled do sexuality současné mladé generace a nabídne i jiné pohledy na sex a intimitu, než je běžné.

Na konci února odvysílá Radio Wave první díl pořadu DokuVlna, který nabídne originální radiodokumenty, v nichž čeští tvůrci ohledávají témata, situace a fenomény blízké mladému publiku. Moderátoři Brit Jensen a Jiří Slavičínský představí v každém dílu jedno téma z několika tradičních i netradičních úhlů pohledu. „Vztah k rádiu a audiu se v posledních letech u posluchačů Radia Wave a mladých lidí obecně mění. Roste zájem o audio obsahy, které mohou na rozdíl od kontinuálního vysílání poslouchat i v době, v prostředí a atmosféře, kterou si sami vyberou. Proto jim nabízíme náš obsah i prostřednictvím podcastů. Přihlásíte se k odběru a každý další díl oblíbeného pořadu najdete pohodlně ve vašem mobilu,“ uvedla šéfredaktorka Radia Wave Iva Jonášová.

autor: lukpo
Spustit audio