AMC už nevyužívá Sport 3 pouze pro formuli 1, nasadila i americkou NFL

14. prosinec 2017

Pozitivem NFL RedZone je skutečnost, že se vysílá bez reklam. Speciální program na Sportu 3 nabídne nejlepší momenty americké ligy, tabulky, zranění, konfliktní situace a řadu dalšího.

Sport 3 byl příležitostným tematickým kanálem dostupným exkluzivně pro klienty IPTV služby O2TV. Zákazníci měli díky němu možnost sledovat závody formule 1 přímo z kokpitu vybraného vozu a získat tak doplňkovou službu k vysílání Sport.tv. To už nyní ale neplatí. Sport 3 začal vysílat také speciální kanál NFL RedZone, na který mohou klienti největší IPTV služby na trhu narazit v průběhu nedělního programu National Football League (NFL).

„S RedZone divákům neunikne ani vteřina toho nejzajímavějšího z nedělního program NFL, ať už přímo naživo, nebo ze záznamu,“ potvrdil redakci webu Digitální rádio PR manažer AMC Jan Huk. Pozitivem NFL RedZone je také skutečnost, že se vysílá bez reklam. Speciální vysílání na Sportu 3 nabídne nejlepší momenty americké ligy, tabulky, zranění, konfliktní situace a řadu dalšího. AMC je v České republice a na Slovensku jedním z největších poskytovatelů placených kanálů. Kromě stejnojmenného filmového a seriálového programu do jeho portfolia patří například i stanice Film+, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home nebo Minimax.

autor: lukpo
Spustit audio