Barrandov reaguje na kritiku vysílací rady, upravil logo svého nového kanálu

19. leden 2017

V grafickém zpracování loga na televizní obrazovce se nyní objevuje označení „Barrandov Family byla dříve Muzika Barrandov“.

Společnost Barrandov Televizní Studio upravila logo svého nového kanálu Barrandov Family, který odstartoval po ukončení stanice Barrandov Muzika. Tento krok ukazuje na to, že provozovatel reaguje na kritiku Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Ta upozornila na svém posledním zasedání na to, že Barrandov Family vysílá bez licence, respektive regulátor nebyl o proměně kanálu informován.

V grafickém zpracování loga na televizní obrazovce se nyní objevuje označení „Barrandov Family byla dříve Muzika Barrandov“. Jde pravděpodobně pouze o dočasné řešení, než Barrandov Televizní Studio vyřeší potřebné náležitosti u regulátora. Aktuální zpracování loga působí velmi neesteticky. Stanice vysílá pouze ve standardním rozlišení a část věty „byla dříve“ je na velkých obrazovkách prakticky nečitelná. Logo v růžové barvě nyní zabírá tři řádky vedle známé barrandovské hvězdy. Stanice je k dispozici v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací, v celoplošném DVB-T na Slovensku a u kabelových a IPTV operátorů, kteří dříve šířili Barrandov Muziku.

Barrandov Family - detail loga
autor: lukpo
Spustit audio