Bezplatné vysílání stanice JOJ Cinema vystřídal ve slovenském terestriálu Minimax

1. leden 2018

Program si mohou naladit i diváci na Moravě a ve Slezsku, kteří jsou v dosahu pozemní televize od našich východních sousedů.

Od pondělí 1. ledna 2018 je v nabídce slovenské placené pozemní televize Plustelka šířen dočasně nekódovaně dětský kanál Minimax. Vystřídal v její nabídce JOJ Cinema, která tu byla dostupná v průběhu prosince 2017. Stejná stanice byla (a v době psaní tohoto textu nadále je) i klientům satelitní služby Skylink na pozici Ochutnávka. Do konce ledna nebude nutné pro stanici Minimax v rámci pozemního vysílání ze Slovenska žádné koncové zařízení.

„V oblíbené ochutnávce programů pokračujeme i v roce 2018. Minimax potěší především dětské diváky, nové televizní zážitky však chceme lidem zprostředkovat během celého roku a jsem přesvědčen, že na své si přijdou všichni,“ uvedl Ivan Peschl, generální ředitel společnosti Towercom, která placenou službu Plustelka provozuje. Minimax odvysílá během ledna množství seriálů s hrdiny známých kreslených příběhů, jako například Croodsovi o rodince z pravěku. Děti potěší i nejoblíbenější kočičí hrdina, který opět obuje své holínky v nových dílech seriálu Kocour v botách. Dobrodružství zažijí i sledováním nejrychlejšího šneka na světě Turbo.

autor: lukpo
Spustit audio