Bloomberg zacílil na Londýn, spustil tu digitální rozhlasovou stanici

26. říjen 2016

Program se může spolehnout na práci přibližně dvou tisíc šesti set novinářů a analytiků ve více než sto dvaceti zemích světa.

Americká společnost Bloomberg spustila v britské metropoli Londýně digitální rozhlasovou stanici Bloomberg Radio. Tematický okruh je k dispozici v režimu 24/7, tedy 24 hodin, 7 dní v týdnu, a zaměřuje se zejména na ekonomické a analytické zpravodajství. Stanice je určena zejména lidem pracujícím v odvětví financí a také manažerům na vrcholových pracovních pozicích. K dispozici má zpravodaje nejen v Londýně, ale i New Yorku, Washingtonu, Bostonu, San Francisku nebo Hong Kongu.

Bloomberg Radio se může spolehnout na práci přibližně dvou tisíc šesti set novinářů a analytiků ve více než sto dvaceti zemích světa. Stanice ve verzi pro Londýn přinese i některé originální formáty, mimo jiné každodenní ranní show "Daybreak Bloomberg Europe" nebo "Bloomberg Markets: European Close". „Jde o vzrušující krok v rámci globální expanze značky Bloomberg. V růstu se zaměřením na prémiové publikum s rozhodujícími pravomocemi chceme nadále pokračovat,“ uvedl Al Mayers, global head of Bloomberg Television & Radio. Webový stream stanice je k dispozici zde.

autor: lukpo
Spustit audio