Digi Czech Republic, provozovatel služeb Digi TV a Digi2GO, má nový web

18. červenec 2017

„Nové webové stránky jsou mnohem jednodušší, přehlednější a obsahují veškeré služby, které naše společnost nabízí,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti.

Společnost Digi Czech Republic, která je provozovatelem satelitní služby Digi TV a internetové televize Digi2GO, představila zákazníkům přepracovaný webový portál dostupný na adrese www.cz.digi.tv. Firma sjednotila prezentaci veškerých služeb. Internetové stránky jsou nyní pro návštěvníky přehlednější. Webová prezentace je výsledkem spolupráce firem Ogmio a 2oom, které se zabývají designem a programováním v tomto oboru.

„Nové webové stránky Digi Czech Republilc jsou mnohem jednodušší, přehlednější a obsahují veškeré služby, které naše společnost nabízí. Věříme, že tyto stránky přispějí k lepší orientaci a budou se zákazníkům líbit,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic. Výraznou změnou prošel design a přehled o programové nabídce. Dále na stránkách návštěvníci nově naleznou i přehled vybraných pořadů, filmů, seriálů a pododobně, které Digi TV v nejbližších dnech bude vysílat.

autor: lukpo
Spustit audio