Dokumentární stanice Doku CS končí, její obsah se přesunul na Československo

11. duben 2017

Ukončení stanice Doku CS, jež byla na trhu placené televize dostupná v ostrém režimu od 1. března 2010, proběhne symbolicky vrácením satelitní licence regulátorovi.

Společnost Film Europe ukončí vysílání placeného dokumentárního kanálu Doku CS. Jde o logické vyústění změn, které provedl provozovatel televize v uplynulých měsících. Obsah ze stanice Doku CS se přesunul na novou stanici Československo. Zatím původní kanál vysílal pouze ve standardním rozlišení a obrazovém formátu 4:3, Československo pokrylo už prakticky všechny klíčové hráče, kterým je dostupné i ve vysokém rozlišení (HD).

Ukončení stanice Doku CS, jež byla na trhu placené televize dostupná v ostrém režimu od 1. března 2010, proběhne symbolicky vrácením satelitní licence regulátorovi, kterým je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Stávající portfolio společnosti Film Europe se kromě stejnojmenného programu skládá z již zmiňovaného Československa a také programu Festival, který nabízí špičkovou produkci z prestižních přehlídek jako Benátky, Berlinale nebo Cannes. V HD kvalitě vysílá nejen Československo, ale od samého počátku i Film Europe a Festival.

autor: lukpo
Spustit audio