Dokumentární stanice Travelxp konečně v češtině, v nabídce ji má T-Mobile TV

29. listopad 2017

„Po lokalizaci stanice do češtiny se naše snažení bude ubírat směrem k produkci pořadů na území České republiky a Slovenska,“ potvrdil provozovatel tematické televize.

Dokumentární stanice Travelxp bude konečně dostupná v češtině. Po srbštině a chorvatštině jde o třetí jazyk, ve kterém bude tato stanice k dispozici. Provozovatel stanice hledal v regionu Střední a Východní Evropa (CEE) silného partnera, aby mohl plánovanou lokalizaci učinit. Právě tím se stala skupina Deutsche Telekom. Na Slovensku bude program dostupný díky Slovak Telekomu, v České republice ho má zařazený T-Mobile TV.

„Po lokalizaci stanice do češtiny se naše snažení bude ubírat směrem k produkci pořadů na území České republiky a Slovenska. Získávání lokálního obsahu v celosvětovém měříku a získávání globálního obsahu na lokální úrovni je naši základní filosofií,“ konstatoval Sumant Bahl, ředitel společnosti Travelxp Europe. Stanice plánuje spolupracovat s nezávislými producenty v jednotlivých regionech, aby dokázala představit jednotlivé místní zvyklosti. Rozmanitost obsahu je podle provozovatele Travelxp klíčem k úspěchu. Stanice je dostupná ve všech rozlišeních včetně formátu 4K s vysokým dynamickým rozsahem (HDR).

autor: lukpo
Spustit audio