Eurosport 3, 4 a 5 budou doplňkovými kanály, podívejte se na jejich orientační program

1. únor 2018

Kanály budou vysílat s originálním komentářem, tedy bez českého audia. Lokalizace by komplikovala jejich fungování – vyžadovala by klasickou licenci regulátora.

Společnost Discovery Communications bude v průběhu nadcházejících zimních olympijských her nabízet svým divákům nejen standardní programy Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD, ale také jejich dočasné verze Eurosport 3 HD, Eurosport 4 HD a Eurosport 5 HD. Ty budou sloužit jako doplňkové kanály a nabídnou přímý přenos v plné délce, případně disciplíny s nižší atraktivitou.

Eurosport 3 HD až Eurosport 5 HD bude vysílat v originálním znění, tedy bez českého audia. Jejich výroba probíhá mimo naše území a domácí komentář by byl poměrně problematický. Distribuce takové verze programů by si pak vynutila souhlas regulátora. Stanice nabídne ve svém portfoliu od 9. do 25. února největší kabelový operátor, společnost UPC Česká republika. Podobně na tom budou i sousední země. UPC oznámila distribuce kanálů i v Polsku, Maďarsku nebo Rumunsku. Orientační program doplňkových kanálů najdete v přiloženém dokumentu.

autor: lukpo
Spustit audio