Google vylepšil aplikaci YouTube pro chytré televizory, zavedl kategorie

11. leden 2017

Pokud zvolí uživatel například kategorii Hudba, může si dále vybrat z doporučených videí, mixů jednotlivých klipů, nejnovějších písniček, nejlepších songů a k dispozici jsou i jednotlivé žánry.

Aplikace videoserveru YouTube určená chytrým televizorům prošla v uplynulých dnech významnou proměnou. Nově do ní byly zařazeny jednotlivé kategorie, podle nichž bude uživatel lépe hledat příspěvky, které ho zajímají. Na aktualizaci upozornil Google, který YouTube provozuje, prostřednictvím vyskakovacího okna přímo v aplikaci. Možnosti personalizace aplikace prostřednictvím propojení s osobním účtem se nemění.

V rámci jednotlivých kategorií se objevily následující položky: Doporučeno, Hudba, Komedie, Trendy, Zábava, Zprávy, Sport, Technologie, Hraní her, Jídlo a Krása. Pokud zvolí uživatel například kategorii Hudba, může si dále vybrat z doporučených videí, mixů jednotlivých klipů, nejnovějších písniček, nejlepších songů a k dispozici jsou i jednotlivé žánry. Aplikace YouTube pro chytré televizory je bezplatná. Divák pouze musí před některými příspěvky přehrát vloženou reklamu, kterou však může po několika sekundách většinou přeskočit.

autor: lukpo
Spustit audio