HBO 3 bude o víkendu u operátorů zadarmo, nabídne Westworld i jeho premiérový díl

17. duben 2018

Vedle Příběhu služebnice je zmíněný fantasy seriál s prvky science fiction jedním z nejočekávanějších letošních formátů, které u nás uvede HBO.

Seriálový a filmový kanál HBO 3, jehož provozovatelem je společnost HBO Europe, bude o nadcházejícím víkendu dostupný v nabídkách řady placených služeb pro všechny klienty, a to bez ohledu na to, jaký mají zaplacený balíček. Jde o tradiční akci, kterou HBO pořádá s operátory zejména při příležitosti premiéry svých původních seriálů. Akce poběží od soboty 21. dubna 6.00 do úterý 24. dubna 6.00.

V rámci neplaceného okna bude možné vidět například první řadu fantasy seriálu Westworld, jehož první díl druhé řady odvysílá HBO 3 v pondělí 23. dubna ve 21.00, tedy pouhou hodinu poté, co začne na hlavním kanálu HBO. Na které další tituly se mohou diváci těšit? Půjde například o americké drama Jackie, sci-fi thriller The Circle nebo úvodní části Pustiny a Střelného prachu. S promo akcí počítají prakticky všichni operátoři, které portál Digitální rádio oslovil, včetně Digi TV, O2 Czech Republic, Skylink, UPC Česká republika a řada dalších.

autor: lukpo
Spustit audio