HBO 3 bude seriálovým kanálem, na našem trhu odstartuje 21. března

5. únor 2016

Posledním odvysílaným titulem stanice HBO Comedy bude komediální pořad „Miranda Hart: Tak tomu já říkám live show“.

V průběhu příštího měsíce, konkrétně 21. března, dojde na českém a slovenském trhu s placenou televizí k výrazné změně. Vysílání ukončí stanice HBO Comedy, kterou nahradí kanál HBO 3. Značka, jež byla doposud dostupná pouze v Nizozemsku.

Podle informací webu Digitálníradio.cz by měla být stanice orientovaná výhradně na seriály, a to nejen původní tvorbu HBO (českou, případně americkou), ale i tituly jiných studií, které se ve vysílání této stanice objevovaly a objevují. Skutečnost potvrdila i Pavla Brožková, mluvčí společnosti HBO Europe, která prémiovou stanici provozuje.

Firma prozatím veškeré podrobnosti o nové stanici tají. Jasno není ani poté, co byly novinářům zaslány včera programové plány stanice HBO Comedy na březen. Ty mají zkrácenou podobu a končí právě dvacátým dnem zmiňovaného měsíce.

Posledním titulem, který odvysílá stanice HBO Comedy, bude komediální show „Miranda Hart: Tak tomu já říkám live show“, a to již 21. března deset minut před třetí hodinou.

Společnost HBO Europe provozuje na českém a slovenském trhu stanice HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax a Cinemax 2. Všechny jsou dostupné operátorům i ve vysokém rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio