HBO bude o víkendu přístupné opět bez předplatného, díky nové původní sérii Pustina

24. říjen 2016

Osmidílná minisérie sklidila úspěch na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a dostala se i do oficiálního výběru letošního mezinárodního filmového festivalu v Torontě.

Filmový kanál HBO bude o nadcházejícím víkendu opět vysílat zdarma, respektive pro klienty kabelových a satelitních operátorů, kteří se do akce zapojí. Důvodem je uvedení premiéry nového českého seriálu Pustina. Ten je na tuzemském HBO považován za televizní událost roku. Stejným způsobem byl filmový kanál odemknut v minulosti již několikrát. Bezplatný přístup bude aktivován od soboty 29. října 6.00 do 31. října 6.00.

Kanálů HBO 2 a HBO 3 (ve standardním i vysokém rozlišení), stejně jako stanic Cinemax a Cinemax 2, se volné vysílání týkat nebude. Jako jednu z aktivit mezi ne-zákazníky HBO propaguje provozovatel kanálů svou produkci i v rámci videotéky HBO GO, a to přístupem k prvním dílům řady zahraničních i domácích seriálů bez nutnosti registrace. Osmidílná minisérie Pustina z produkce HBO Europe sklidila úspěch na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a dostala se i do oficiálního výběru letošního mezinárodního filmového festivalu v Torontě.

autor: lukpo
Spustit audio