Hudební kanál C Music TV má nového majitele, stanice se stává součástí Stingray

29. květen 2017

Stanice se od svého vzniku zaměřuje výhradně na klasickou a filmovou hudbu. Doposud vysílá tento program ve standardním rozlišení pouze v obrazovém formátu 4:3.

Společnost Stingray Digital Group převzala londýnskou firmu C Music Entertainment, která provozuje i na českém a slovenském trhu působící hudební stanici C Music TV. Do budoucna lze tedy počítat s tím, že i tento program se zařadí pod hlavičku Stingray, a to stejně jako se tak už stalo v případě programů Brava nebo iConcerts.

C Music TV má v nabídce kabelový operátor UPC Česká republika i IPTV služba O2TV.

Stanice se od svého vzniku, tedy od roku 2007, zaměřuje na klasickou a filmovou hudbu. Doposud vysílá C Music TV ve standardním rozlišení (SD) pouze v obrazovém formátu 4:3, existuje však i jeho HD verze, která je pochopitelně širokoúhlá. Aktuálně je dostupný ve 105 zemích po celém světě a funguje v režimu 24/7. „C Music TV je perfektním doplňkem naší produktové nabídky a s filmovou a klasickou hudbou pracuje jako žádná jiná stanice na trhu,“ uvedl Eric Boyko, prezident, spoluzakladatel a zároveň i výkonný ředitel Stingray.

autor: lukpo
Spustit audio