Hudební kanál Classica s novým vizuálem, stal se součástí rodiny Stingray

12. duben 2018

Nový majitel stanici převzal začátkem loňského roku. Do jeho portfolia například patří i hudební programy iConcerts, Brava nebo C Music TV.

Hudební kanál Classica, který je zaměřen na vážnou hudbu a operu, změnil v uplynulých dnech svůj vizuál a také upravil svůj název. Stanice, jež je dostupná klientům satelitního operátora Skylink ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), se nově identifikuje jako Stingray Classica. Pokud divák hledá program v seznamu kanálů, musí však hledat jeho zcela původní a tudíž chybné označení Unitel Classica. Ke změně jeho identifikace v tomto směru nedošlo.

Vizuál hudebního kanálu odpovídá sesterské stanici Stingray Brava. Společnost Stingray už oba hudební programy prezentuje společně s mottem „Your classical music journey starts here.“, tedy: „Vaše cesta klasickou hudbou začíná zde.“ Zařazení kanálu do velké televizní rodiny trvalo novému vlastníkovi něco málo přes rok. Akvizici stanice Classica oznámil v lednu 2017. Přítomnost značky Stingray na trhu satelitních hudebních kanálů v Česku je relativně silná. Patří pod ní i stanice iConcerts a tematický program C Music TV.

autor: lukpo
Spustit audio