Hudební televize Stingray iConcerts vstupuje na obrazovky tuzemských diváků

9. únor 2017

Program je součástí nabídky operátora Skylink, největší satelitní služby na tuzemském trhu, která eviduje okolo dvou milionů aktivních dekódovacích karet.

Hudební televize Stingray iConcerts začala vysílat v České republice a na Slovensku. Placený tematický kanál nahradil stanici iConcerts. Tato proměna je výsledkem dohody mezi původním prozovatelem a společnosti Stingray, která postupuje v úspěšné expanzi napříč Evropou. Stingray iConcerts charakterizuje decentní logo umístěné v pravé horní části obrazovky a změna komunikace s diváky pomocí promo spotů a webových stránek.

Program je součástí nabídky operátora Skylink, největší satelitní služby na tuzemském trhu, která eviduje okolo dvou milionů aktivních dekódovacích karet. Značka Stingray už v minulosti pohltila například televizi Brava, úpravu vizuálu lze dříve nebo později očekávat i u televize Classica orientované primárně na vážnou hudbu. Stanice iConcerts uvádí, že v současné době je k dispozici pro čtvrt miliardy domácností v pětaosmdesáti zemích po celé Evropě, Asii a Africe. Na satelitu je stanice dostupná v České republice a na Slovensku pouze ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio