Internetová platforma Lepší.TV vsadila na systém Android, pronikla do chytrých televizí

12. červen 2017

Uživatelé mohou využívat archiv pořadů až 30 dní nazpět, sledovat službu na více zařízeních nebo využívat televizní archiv se čtyřmi sty filmy a seriály.

Platforma Lepší.TV, která nabízí jako jedna z mnoha možnost šíření programů prostřednictvím internetu, je konečně dostupná i v rámci chytrých televizorů (Smart TV). Nejedná se ale pochopitelně o všechny značky. Lepší.TV budou moci ve svém televizoru využívat majitelé Sony a Philips, které fungují na operačním systému Android TV, nově by měla být aplikace dostupná také u Samsungu od modelových řad z roku 2015.

Uživatelé mohou díky Lepší.TV využívat archiv pořadů až 30 dní nazpět, sledovat službu na více zařízeních nebo využívat televizní archiv se čtyřmi sty filmy, seriály, dokumenty a pořady pro děti. V základní nabídce je 68 stanic, z toho 28 ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). „Díky formátu H.265 jsme byli schopni docílit plynulého přehrávání HD přenosu i při nízkém datovém toku. Pro přehrávání doporučujeme rychlost stahování dat 1,2 Mb/s pro standardní kvalitu a 3Mb/s pro sledování Lepší.TV v HD rozlišení,“ uvedl Pavel Górecki, ředitel společnosti goNET, která internetovou platformu provozuje.

autor: lukpo
Spustit audio