Jazz & Blues TV: Nová on-line platforma pro milovníky jazzu, blues a dalších žánrů

28. únor 2017

Radost jazzovým posluchačům dělá pravidelně i Český rozhlas. Jeho tematickou stanici každý den poslouchá dva tisíce lidí.

On-line platforma Piksel spustila ve spolupráci s Jazz & Blues TV nový stejnojmenný portál, který se zaměří výhradně na milovníky žánrů, jako jsou jazz, blues a jejich odnože. Nový portál je k dispozici na adrese: https://jazzandblues.vhx.tv/. Předplatitelé služby budou mít k dispozici prémiový obsah, možnost sledovat koncerty a vystoupení oblíbených umělců na modelu VOD (video na vyžádání) a chybět nebudou ani rozhovory.

Jde o první digitální hudební kanál/službu, která se věnuje výhradně výše uvedeným žánrům. Zájemci z České republiky i Slovenska si mohli doposud objednat například pouze předplatné portálů s mainstreamovými interprety (pop, rock), vážnou hudbou a podobně. V budoucnu je plánováno nasazení portálu Jazz & Blues TV i do chytrých televizorů. Stanici zaměřenou na tento žánr, provozuje Český rozhlas. Zájemci mohou ČRo Jazz najít v řadě digitálních distribučních kanálů. Tematický okruh ladí denně 2 tisíce a týdně 6 tisíc lidí.

autor: lukpo
Spustit audio