Kabeloví operátoři UPC v České republice a na Slovensku sjednotili vedení

13. červen 2016

„Nová organizační struktura top managementu je optimálním řešením našich potřeb a budoucích výzev,“ uvedl mimo jiné pověřený šéf obou operátorů Martin Miller.

Kabeloví operátoři UPC Česká republika a UPC Broadband Slovakia mají od 1. června společné vedení. Jde o další fázi sbližování značek v obou zemích bývalé federace. Spojení české a slovenské pobočky bylo oznámeno koncem března letošního roku, kdy se stal pověřeným generálním ředitelem Martin Miller. Dalšími manažery ve vedení obou firem jsou: Petr Procházka (finance), Patrick Bodinoli (prodej a péče o zákazníky), Jan Kohout (marketing), Branislav Forgáč (technologie a inovace), Marián Holý (UPC Business), Karel Smrž (značka a komunikaci), Tereza Rychaříková (právní a vnější vztahy), Clemens Kruse (výstavba), Jana Harel (personálie) a Pavel Škarda (projekty a strategie).

„Nová organizační struktura top managementu je optimálním řešením našich potřeb a budoucích výzev. Zároveň vytváří prostor pro efektivnější naplňování našich cílů a výměnu osvědčených postupů, což nám umožní posílení konkurenceschopnosti naší spojené společnosti na obou trzích. Věřím, že spojení top managementu v obou společnostech přispěje k rychlejšímu představování inovací, sjednocení obchodního přístupu a celkovému posílení díky úsporám z rozsahu. Jsem také přesvědčen, že zvolená strategie vytváří všechny předpoklady k tomu, abychom se stali silnou a ještě více konkurenceschopnou společností zaměřenou na zákazníka a poskytovali jsme nejlepší služby na obou trzích,“ uvedl Martin Miller, pověřený generální ředitel UPC v České republice a na Slovensku.

autor: lukpo
Spustit audio