Kabelový operátor UPC testuje stanici FilmBox na lepší pozici, dal ji do nižší nabídky

17. leden 2018

FilmBox na rozdíl od ostatních stanic společnosti SPI International má jednu poměrně podstatnou odlišnost – od září loňského roku vysílá reklamu.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, testuje na svých zákaznících zájem o tematický kanál FilmBox, jejímž provozovatelem je SPI International. FilmBox byl přesunut z programové pozice 48 na číslo 26, o více než dvacet míst se tedy posunul směrem dopředu. Aktuálně figuruje v sousedství stanic JOJ Family HD, JOJ Cinema HD a AMC HD. Dočasně byl navíc přesunut do balíčku Klasik.

Podle mluvčího firmy Jaroslava Kolára došlo ke změnám ve středu 10. ledna a nemají zatím časově omezenou platnost. FilmBox na rozdíl od ostatních stanic společnosti SPI International má jednu poměrně podstatnou odlišnost – vysílá reklamu. Tuto novinku zavedla stanice od září loňského roku. Tím se prakticky dostala na úroveň programů, jako jsou Nova Cinema, Prima Max, ale například i AXN. Redakce webu Digitální rádio předpokládá, že by se stanice po této změně mohla objevit časem i v nižších nabídkách vybraných operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio