Konkurence Šlágr TV na Slovensku se probouzí k životu, Senzi má nového šéfa

27. září 2016

Televize jedná o možnosti návratu do pozemní digitální nabídky u našich východních sousedů. V minulosti byla dostupná prostřednictvím multiplexu operátora Towercom.

Televize Senzi, která měla být od počátku chápána jako slovenský konkurent Šlágr TV, provádí svůj restart. Senzi TV čekají změny ve vysílání, modernizace a rozšiřování pokrytí. Za aktivitami stojí nový ředitel Noro Mészároš. Jeho jméno je spjato zejména s působením v několika mediálních manažerských pozicích, mimo jiné i rozhlasových stanicích v České republice. Konkrétní kroky, které však nové vedení se stanicí chystá, odhaleny nebyly.

„Cílem všech aktivit má být posílení značky na trhu, ale i rozšíření pokrytí. Tvář televize se bude i nadále vyvíjet. Nový "šéf" plánuje změnit a zatraktivnit programovou strukturu, ale i obsah a grafiku,“ uvedla slovenská televize. V současné době je Senzi TV dostupná prostřednictvím slovenských operátorů UPC, Slovak Telekom, Orange nebo Antik. Stanice uvažuje také o návratu do tamního DVB-T, kde byla ještě v nedávné době šířená prostřednictvím jednoho z celoplošných multiplexů společnosti Towercom.

autor: lukpo
Spustit audio