Kulinářská televize Mňam začne od října vysílat ve vysokém rozlišení

1. září 2016

Provozovatel stanice Mňam TV prošel v posledních měsících významnými změnami, které souvisely zejména s přestěhování televize do pražského Hloubětína.

Kulinářská televize Mňam TV bude dostupná od letošního podzimu v placených službách ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Této kvality by se měli diváci dočkat konkrétně v průběhu října. HD verze se objeví v placených službách, tedy v kabelových a IPTV rozvodech. Mňam HD bude dostupná i pro operátory satelitní. Podzim na této stanici má být ve znamení řady novinek. Kanál chystá nasadit i celovečerní filmy s tematikou jídla. Díky spolupráci s FTV Prima nasadí televize i pořady Mňam aneb Prima vařečka a Česko na talíři.

Provozovatel stanice Mňam TV prošel v posledních měsících významnými změnami, které souvisely zejména s přestěhování televize do pražského Hloubětína. Původně Mňam TV sídlila v Anděl Media Center vydavatelství Mafra, později se odtud ale po finanční krizi odstěhovala. Následně Mňam TV obnovila vysílání pořadu Život je fajn, do kterého se vrátily i původní tváře s výjimkou moderátorky Báry Sedláčkové, kterou znají posluchači Českého rozhlasu i jako jeden z hlasů Rádia Wave.

autor: lukpo
Spustit audio