Kutil TV opět bez promo obrazovky v terestrickém vysílání

5. leden 2018

Tematický kanál měl původně odstartovat už v loňském roce, k tomu ale nakonec nedošlo. Licenci získal od vysílací rady v září 2017.

Kutil TV, připravovaná tematická stanice společnosti S&P Broadcasting, za níž stojí maďarský podnikatel Pál Milkovics, na konci loňského roku opět přerušila vysílání promo obrazovky v terestrické distribuci. Statická fotka s logem stanice byla součástí Regionální sítě 4 operátora Prague Digital TV, který se svými vysílači Strahov, Ládví a Zelený pruh operuje na území Prahy a části středních Čech.

Jak již bylo uvedeno výše, není to poprvé, co společnost Prague Digital TV promo obrazovku odpojila. Stejný krok již proběhl začátkem listopadu loňského roku. Poté, co byla tato skutečnost medializována, se ale promo Kutil TV do Regionální sítě 4 opět vrátilo. Redakce webu Digitální rádio se v uplynulých dnech snažila několikrát na mobilním telefonu kontaktovat šéfku distribuce S&P Broadcasting Ivanu Finlay-Notman, bohužel neúspěšně. Kutil TV získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) licenci loni v září, novinářům však provozovatel představil projekt už v prvním kvartálu 2017.

autor: lukpo
Spustit audio